Hissada de bandera de les Nacions Unides al pati del Palau de la Paeria

Acte Institucional de commemoració del dia de les Nacions Unides

Descarregar Pdf
Antoni Blanc i Jackson Quiñónez, Regidor de Cooperació
Antoni Blanc i Jackson Quiñónez, Regidor de Cooperació

El Regidor de Cooperació de La Paeria, Jackson Quiñónez, acompanyat d’Antoni Blanc, president de l’Associació per les Nacions Unides a Lleida, participa en l’acte Institucional de commemoració del dia de les Nacions Unides amb la hissada de bandera al pati del palau de La Paeria, al matí, i amb la il·luminació, de color blau, de la façana de La Paeria i els ponts de la ciutat, al vespre.

Des de fa més de 15 anys, l’edifici de Paeria acull aquesta acció que recorda la celebració del Dia de les Nacions Unides i s’aprofita per a informar i conscienciar la ciutadana a través d’un plafó amb la informació relativa a la Organització Internacional.

Un 24 d’octubre de 1945, va entrar en vigor la Carta de les Nacions Unides. Cada any, en aquesta data, es commemoren dos fets fonamentals. D’una banda, la tasca a favor de la pau, que duu a terme les Nacions Unides des de fa 77 anys, i, en segon lloc, la importància dels municipis, ciutats i pobles, en la concreció de la realització dels drets humans i la pau en tots els nivells.

Font: La Paeria