Dia de les Naciones Unides

Descarregar Pdf
Dia de les Naciones Unides
Sandra Castro i Eimys Ortiz

La tinent d’alcalde Sandra Castro ha presidit l’acte institucional d’hissada de la bandera al vestíbul del Palau de la Paeria, que aquest vespre s’il·luminarà de blau per a commemorar la fundació de l’ONU.

El vestíbul del Palau de la Paeria ha acollit avui l’acte institucional de commemoració del dia de les Nacions Unides, que es celebra cada any el 24 d’octubre, i que ha comptat amb la participació de la tinent d’alcalde d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, Sandra Castro, i d’una representant de l’Associació per les Nacions Unides a Lleida, Eimys Ortiz.

L’acte ha consistit en la hissada de la bandera de les Nacions Unides i en l’exhibició d’un plafó informatiu sobre la tasca que du a terme aquesta organització internacional en favor de la pau i els drets humans. A més a més, aquest vespre la façana de l’edifici de Paeria estarà il·luminada de color blau per aquesta efemèride.

La commemoració d’avui recorda el 24 d’octubre de 1945, data en la qual va entrar en vigor la Carta de les Nacions Unides i està dedicada a difondre les accions que du a terme l’ONU en diferents països del món i promoure el debat sobre els seus objectius i qüestions com la pau mundial.

REGIDORIA D’EDUCACIÓ, COOPERACIÓ, DRETS CIVILS I FEMINISMES