CEUSS. Dr. Antoni Blanc Altemir impartirà la conferència: “La Unió Europea davant els reptes i les amenaces actuals” al Centre Associat UNED a la Seu d’Urgell

Descarregar Pdf

El dimarts, dia 28 de març del 2017, a les 19:00 h, el nostre Centre Associat acollirà una primera conferència sobre la Unió Europea.

El Dr. Antoni Blanc Altemir, Catedràtic de Dret Internacional Públic i Director de la Càtedra i del Centre d’Excel·lència Europeu Jean Monnet, UdL-Comissió Europea, impartirà la conferència: “La Unió Europea davant els reptes i les amenaces actuals”.

La finalitat de la conferència és exposar els principals reptes i les amenaces que afronta la Unió Europea en el moment actual després de l’arribada al poder de Donald Trump als Estats Units, l’impacte de la sortida de Gran Bretanya (Brexit) de la Unió Europea, la gestió de la crisi dels refugiats, les relacions amb Rússia després de l’annexió de Crimea i el conflicte d’Ucraïna, així com l’estabilització de l’euro.

El conferenciant també ens vol traslladar la seva reflexió final sobre el futur de la Unió Europea i comentar quins són els instruments per a fer front a aquests reptes i amenaces en un any 2017 on s’han previst uns comicis electorals a una gran part dels països d’Europa (França, Holanda i Alemanya) i on l’eventual arribada al poder de determinats partits podrien fer trontollar l’estabilitat de la Unió Europea.

http://www.unedseudurgell.es