Èxit a les XVII Jornades NNUU-UE

Els passats 23 i 28 d’octubre de 2019 va tenir lloc les XVII Jornades NNUU-UE, aquest cop centrat en els ODS i la lluita contra el canvi climàtic. Els i les assistents van tenir l’oportunitat de conèixer la situació actual i les futures actuacions que duran a terme tant les Nacions Unides com la Unió Europea gràcies a les ponències del Dr. Sergio Salinas, el Dr. José Roberto Pérez Salom i la Dra. Rosa María Giles. La ponència del dia 23 es va realitzar al Saló de Plens de La Paeria i van assistir-hi Regidors del consistori.

 

 

 

img_7254 img_7379img_7380-min img_7245-min img_7242-min

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>