Cicle de conferències sobre les Nacions Unides i la Unió Europea: Qüestions d’actualitat

questions-dactualitat img_1994 img_1995 img_1997

El passat 25 d’abril de 2019 va tenir lloc el Cicle de conferències sobre les Nacions Unides i la Unió Europea, aquest cop centrat en diferents qüestions d’actualitat. Els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà per una banda el Conflicte que s’està produint a Colòmbia, tant la situació actual com el paper que hi està jugant la Unió Europea i per l’altra l’experiència d’un cònsol honorari parlant sobre la funció que ha desenvolupat durant anys a la Costa de Marfil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>