Catalonia Model United Nations (C’MUN) 2019

Un cop més, dos alumnes del grau en Dret de la UdL han participat del Model de Nacions Unides (MUN) celebrat a Barcelona, una simulació d’òrgans específics de l’ONU com l’Assemblea General, el Consell de Seguretat o la Comissió de Drets Humans.

En aquesta edició que s’ha realitzat del 25 al 28 d’abril del 2019, s’han inscrit dos estudiants de la FDET que han ajudat a fomentar la imatge internacional de la universitat, a la vegada que es promociona la seva participació en diferents fòrums de la societat civil. Els estudiants inscrits aquest any han estat l’Andreea Borza i la Núria Sorolla, que han representat a Bèlgica davant del Consell Europeu. El tema que van tractar va ser la creació d’un exèrcit europeu i la redefinició de la direcció del mercat digital.

 

bba54df5-864a-484e-855f-39a1f4ce8004-222001485-8bb0-4426-b9ba-666a6037a00e-2

 

30è aniversari Jean Monnet

Des del Vicerectorat de Relacions Internacionals i Cooperació ens fan arribar aquesta informació que han enviat des del Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE):

Durant aquest 2019 se celebra el 30è aniversari de les activitats Jean Monnet a través d’una sèrie d’esdeveniments i iniciatives a tot el món: debats públics, conferències i tallers, que comptaran amb la participació d’estudiants, responsables polítics i la societat civil.

Per a participar en la celebració, la Comissió Europea ha creat un grup de Facebook i una etiqueta per a la seva difusió en xarxes socials (#JeanMonnet30) per a donar a conèixer els esdeveniments i les iniciatives d’aquest aniversari a tot el món. Així mateix, la Comissió Europea ha habilitat un espai on es poden registrar tots aquells esdeveniments i convida a participar a totes les parts interessades en l’organització d’activitats en el marc de “Jean Monnet: 30 anys d’excel·lència en els estudis de la UE”.

Tota la informació sobre aquesta celebració està disponible en aquest enllaç i s’ha habilitat el següent correu electrònic de contacte: EAC-JEAN-MONNET30@ec.europa.eu