Cicle de conferències sobre les Nacions Unides i la Unió Europea: Qüestions d’actualitat

questions-dactualitat img_1994 img_1995 img_1997

El passat 25 d’abril de 2019 va tenir lloc el Cicle de conferències sobre les Nacions Unides i la Unió Europea, aquest cop centrat en diferents qüestions d’actualitat. Els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà per una banda el Conflicte que s’està produint a Colòmbia, tant la situació actual com el paper que hi està jugant la Unió Europea i per l’altra l’experiència d’un cònsol honorari parlant sobre la funció que ha desenvolupat durant anys a la Costa de Marfil.

Seminari: Els acords d’associació de la UE amb altres països o blocs econòmics. Possible impacte a les terres de Lleida

seminari

thumb_img_7566_1024 thumb_img_7555_1024

El 29 d’octubre de 2018 la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida acollia amb una gran assistència un seminari de Dret Internacional centrat en l’impacte econòmic que tenen en les terres de Lleida els acords d’associació de la Unió Europea amb altres països.

Sota el lema “Els acords d’associació de la UE amb altres països o blocs econòmics. Possible impacte a les terres de Lleida” es van dilucidar aquelles qüestions que resulten més rellevants pel que fa als acords de la Unió Europea i va servir per conèixer quina afectació pot tenir a casa nostra en un futur proper.

 

Seminari: La complexitat del veïnatge de la Unió Europea. Cap a un nou paradigma dels acords d’associació de la UE

cap-a-un-nou-paradigma-dels-acords-dassociacio-de-la-ue-410x800 thumb_img_2198_1024 thumb_img_2203_1024

El 19 de març de 2018 la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida acollia amb una gran assistència un seminari de Dret Internacional centrat en el veïnatge europeu i la complexitat de la situació actual.

Sota el lema “Cap a un nou paradigma dels acords d’associació de la UE” es van dilucidar aquelles qüestions que resulten més rellevants pel que fa als acords de la Unió Europea i va servir per conèixer els reptes que s’afronten i els canvis que es poden produir en un futur proper.