#DRETSCOMPARTITS: L’EXPOSICIÓ I DEBAT SOBRE ELS DRETS DELS CIUTADANS I LES CIUTADANES DE LA UE

Amb motiu de l’any Europeu de la Ciutadania 2013, la Representació de la Comissió Europea a Barcelona ha organitzat una exposició sobre els drets dels ciutadans a la Unió Europea, que porta el títol “DRETS COMPARTITS”, que fa un recorregut pels drets que tenim com a ciutadans de la UE, els drets fonamentals i d’altres que la Unió ha legislat per tal de protegir-nos tant quan som al nostre país com quan ens desplacem o residim a fora.

Del 10 al 17 de gener estarà exposada al Pati del Palau de la Paeria de Lleida.

L’exposició serà inaugurada el dilluns 13 de gener de 2014 a les 19 hores, amb l’organització d’un DIÀLEG AMB LA CIUTADANIA, sobre el present, futur i reptes de la UE.

El debat comptarà amb la participació de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, el director del Centre d’Excel.lència Jean Monnet de la Universitat de Lleida, Antoni Blanc, i el periodista i director Dossier Europa, Rafa Gimena.

ENLACE: http://europedirect.paeria.cat/jornades-europe-direct-lleida/any-europeu-dels-ciutadans-2013

Debat sobre els drets del ciutadans de la UE

Debat sobre els drets dels ciutadans de la UE amb:

-Sr. Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona;
-Dr. Antoni Blanc, catedràtic de Dret Internacional Públic i director del Centre d’Excel.lència Jean Monnet de la Universitat de Lleida;
-Sr. Joan Colom, president del Consell Català del Moviment Europeu;
-Sr. Rafa Gimena, periodista i director de Dossier Europa.

CARTEL: expo-2013-cartell-lleida
ENLACE: 
http://europedirect.paeria.cat/arxius/exposicio-dretscompartits-2013/

La Unión Europea y el Mediterráneo. De los primeros Acuerdos a la Primavera Árabe

El Ilmo. Sr. D. Antonio Blanc Altemir, Catedrático de Derecho Internacional Público y Académico Correspondiente de esta Real Academia de Jurisprudencia y Legislación, pronunció una conferencia sobre: “La Unión Europea y el Mediterráneo. De los primeros Acuerdos a la Primavera Árabe”, con ocasión de la reciente aparición de su último libro de igual título.